2015 Banyo Dekorasyon Fikirleri

Banyolar, evlerimizin en değerli yerleridir. Günün tüm stres ve gerginlik unsurlarından, burada uzaklaşılır ve hayata daha pozitif bir şekilde bakış elde edilir. Tabi ki burada banyonun dekorasyonu da ayrı bir öneme sahiptir. Dekorasyonun şık ve konforlu olması, modern anlayışa paralellik göstermesi, olmazsa olmazdır. Bu fikirleri göz önünde bulundurarak, banyolarınızı yeni fikirler ile donatmalısınız.

Banyo Modelleri

Banyo Modelleri

Şık ve Konforlu Olması İçin

Öncelikle banyonuzun şık ve konforlu bir tasarıma sahip olması için, her şeyin yerli yerine ve birbirlerine mesafeli olması gerekir. Duş sistemlerinde ki son moda unsurlar, tatbik edilmeli ve banyolarda yer verilmelidir. Yeni anlayışta, gömme küvetler artık yoktur, yerlerine yere sıfır olarak dizayn edilen duşlar vardır. Yer döşemeleri de, bu tasarımlara uygun seçilmiş ve nihayetinde estetik anlayışı öne çıkmıştır.

Banyo Dekorasyonu

Banyo Dekorasyonu

Lavabo modelleri arasında yer alan çanak lavabolar, gömme rezervuar olarak tabir edilen geberitler ve yine ankastre olarak dizaynı yapılan taharet muslukları, banyo dekorasyonu için öngörülen tasarımlardır. Bu tasarımlara imza atarak, banyonuzun bambaşka bir atmosfere kavuşmasını sağlayabilirsiniz.