2015 İlkbahar-Yaz Çanta Modelleri

Kış ve sonbahar aylarına nazaran daha fazla çeşitlilik gösteren çanta modelleri yine bu sezonda da farklılıkları ön plana çıkarmaya çalışıyor.

çanta

çanta

Gerek desen gerekse detaylar açısından birbirinden farklı çanta modelleriyle karşılaşacaksınız. Kıyafetlerin en önemli tamamlayıcısı olan çantalar bu sezon renk, desen ve model açısından adeta zirve yapacak.

Yazın Son Moda Çantaları

Uzun askıları bulunan çantalar bu sezon çapraz takılarak yine günlük kombinlerinizde kurtarıcınız olacak. Kişiye kullanım kolaylığı sağlayan modellerden birisi de torba çantalar. İlkbahar ve yaz sezonlarında oldukça farklı tasarımlarıyla stil sahibi olmak isteyen bayanlara ayrı hava katıyor.

çanta modeli

çanta modeli

Bunun dışında şık gecelerinizin büyük tamamlayıcısı kutu çantalarla bu sezon yine özel gecelerinizde dikkatleri üzerinize çekeceksiniz. Püskül detayının en çok tercih edildiği detaylardan birisi de çantalar. Bu sezon her çeşit kombinde püsküllü çantaları rahatlıkla tercih edebilirsiniz.

çanta modelleri

çanta modelleri

Yazın cıvıltısına desenlerle bezenmiş çantaları da katabilirsiniz. Bu sezon çiçek desenler başta olmak üzere kubik tasarımlarında çantalara yansıdığına şahit olabilirsiniz. Son yıllarda sokak modasında da sık sık kullanılan sırt çantaları bu sezonda da farklı renk ve tasarım detaylarıyla dikkat çekecek.