2015 Takı Modası Nasıl Olacak?

Bu sezon özellikle ilkbahar ve yaz için takı modasının bir hayli farklı olduğuna şahit olabilirsiniz. Son yıllarda göze çarpan, sade bluzlar, gömlekler, elbiseler ve tuniklerle kombinlenen abartı takı modelleri bu sezonda bir hayli daha önem taşıyor. Ancak bu sezon takıların biraz daha gerçekçi ve iddialı şekillerde sunulacağını söylemeden geçemeyiz.

Sezonun Takı Çeşitleri Nelerdir?

Bu sezonda her parçayla uyum sağlayabilen doğal taşlar sıklıkla kullanılacak. En çok dikkat çeken takıların hiç şüphesiz doğal taşlar olduğu rahatlıkla söylenebilir. Doğal taşlarla hareketlilik kazanmış ve uyarlanmış aksesuarlar farklı boylardaki modelleriyle karşınıza çıkacak.Sezonun bir diğer takı çeşidi ise zincir…

2015 takı

2015 takı

Son birkaç yıldır moda dünyasında geniş bir yer kaplayan zincir detayı bu sezonda da etkisini sürdürmeye devam ediyor. 2015 yaz defilelerinde en önde boy göstermeye devam eden zincir detayı ile sizde mükemmel kombinler elde edebilirsiniz. Hayatın her anında büyük yer kaplayan metal bileklikler bu sezon yine oldukça tercih ediliyor.

2015 takı modeli

2015 takı modeli

İnci detaylarla güçlenerek kollarınızda pırıltılı bir hareketlilik katacak.Son yıllarda en fazla popüler olan bilezik çeşidi ise kol üstü bilezikler… Dirsek üstüne takılan bu bileziklerle otantik ve farklı bir kombin elde edebilirsiniz. Bu sezon takıların genelince geometrik şekillerin hakim olacağını da söyleyebiliriz.

2015 takı modası

2015 takı modası

Saçlarınızı sıkı bir at kuyruğu yaparak aksesuarlarınızı belli edebilirsiniz. İddialı olmayı sevenler için yine bu sezonda tasma kolyeler büyük yer kaplıyor. Sade ve soft renklere gold renkteki bir tasma kolye sayesinde hareketlilik verebilirsiniz.