2017 Gelinlik Trendleri

Her yıl birçok çift dünya evine giriyor. Yine bu sene de pek tabiki yaz mevsimi yaklaşmışken düğün mevsimi de yaklaştı. Hal böyle olunca bayanların düğününde en önem verdiği şeylerden biri olan gelinlik arayışı başlar. Gelinlik bir bayanın hayatında bir defa giyeceği bir şey olduğu için seçimi konusunda her kadın zorlanır. Eğer modaya uygun giyinen biri iseniz bu senenin trendlerini bilmelisiniz.

gelinlik modelleri

gelinlik modelleri

Gelinlik onlarca hatta yüzlerce modelde bulunabilir. Ama siz eğer bu senenin modasına uygun olan bir gelinlik giymek istiyorsanız eğer, bu yazımızı mutlaka ve mutlaka okumalısınız. Çünkü bu yazıda siz değerli okuyucular için bu senenin en moda olan gelinlik modellerini anlattık.

Gelinlikte Bazı Trend Detaylar

Bu yıl yine kırık beyaz ya da beyaz renkten farklı olarak uçuk pembe ve mavi tonlarındaki gelinlikler tercih edilecek. Eğer siz de marjinal bir kişiliğe sahipseniz sizlere bu modelleri önerebiliriz. Yine çok kabarık olmayan gelinlik modelleri oldukça ön planda. Gelinlikte yıllardır vazgeçilmeyen model olan straplez tercihi yapacak olanlara üzerinde gelinliğe uygun şal tercih etmesini öneririz.

kabarık gelinlik

kabarık gelinlik

Ayrıca 2017 yılındaki gelinliklerde saten veya tafta kumaş daha çok kullanılacak. Dantel ve uçuş uçuş tarz yine bu sene hakim olacak gibi görünüyor. Uzun kollu gelinlikler bu sene çok moda. Siz de moda takip edenlerden iseniz kesinlikle uzun kollu model seçin.