2017 Grammy Müzik Ödüllerine Kimler Damga Vurdu?

Her yıl düzenlenen müzik ödüllerinin en önemlilerinden bir tanesi de kuşkusuz ki Grammy Ödülleri. Bu sene düzenlenen Grammy ödüllerinde birçok ünlü isim sahne aldığı ve ödüller yine sahiplerine ihtişamlı bir törenle buldu. Grammy ödülleri müzik dünyasında en değerli ödüllerden bir tanesidir. Los Angeles Staples Center’da düzenlenen bu törende bu sene kimler güne damgasını vurdu.

müzik

müzik

59. Grammy Müzik Ödülleri

2017 Grammy müzik ödülleri töreninde en çok konuşulan isim Adele oldu. Çünkü Adele 25 isimli son albümü ile yılın albümü ödülüne layık görülen isim oldu. Ayrıca buna ek olarak Adele dört dalda daha ödül alarak 2017 Grammy müzik ödülleri törenine damgasını vurdu. Hello isimli parçasıyla yılın şarkısı ödülüne layık görülen Adele yaptığı konuşma ile büyük alkış topladı.

müzik ödülleri

müzik ödülleri

59’uncusu düzenlenen ödül töreninin sunuculuğunu İngiliz Sinema oyuncusu James Corden yaptı. Bu sene Chance the Rapper ilk Grammy ödülünü alan rap şarkıcısı oldu. Hatta en iyi sanatçı ödülünü de hak etti. Beyonce ise performansı ve özellikle de kostümüyle dikkat çekti.