2015 Yaz Erkek Trendleri

2015 yaz erkek trendlerinde motorcu stili, bermuda siyah şortlar, beyaz sneaker ayakkabılır, rock n rolll erkek tarzı yerlerini alırken akseuarlarda ise küpeler ve farklı modellerde sırt çantaları potansiyel ve canlı bir modayı tamamlıyor. Bunların yanı sıra erkek modasının her zaman vazgeçilmezleri arasında olan klasik giyim trendleri de şık ve elegan tasarlanmış.

Mavi Takım Ve Slim Kravat

Mavi kendisine özgü tabiatıyla özgür, ferah, karizmatik ve canlı bir renk. Açık gökyüzünün sağladığı olumlu atmosfer ve denizin görsel bir şölen gibi sunduğu mavinin 2015 yaz erkek trendleri arasında yerini alması kuşkusuz tesadüf değil.

mavi takım

mavi takım

Bu sezon birbirinden şık mavi takım elbiseler muhteşem görünüyor. Petrol mavisi, indigo mavisi gibi son derece göz alıcı tonlar tercih edilmiş.Slim tarzı takım, gömlek ve pontolonlar bu sezonun trendleri arasında.

slim kravat

slim kravat

Durum böyle olunca geniş, çok renkli ve desenli olan kıravatların yerini dar ve küçük, sade olan slim kravatlar alıyor. Slim kıravat modelleri son derece elegan ve şık olduğu gibi aynı zamanda karizmatik.