2015 Gotik Modası

Sokak modasının trendlerinden biri olan gotik ile aykırı tarzınızı açığa çıkartabilirsiniz.Kendine has üslubu ile gotik tarzı karanlık ve melankolik havasının yanı sıra ayrı bir çekiciliği de içinde bulunduruyor.Gotik tarzı sert ve kapalı bir mizaç sergilerken bu yıl moda ile birlikte biraz daha yumuşak ve feminen bir etki bırakıyor.

2015 gotik modası

2015 gotik modası

Gotik modasında bu yıl uzun deri ceketler,topuklu ve uzun çizmeler,harnessler,ipek bluzlar,iri taşlı ve gösterişli yüzükler,uzun etekler ve bağcık detayları bulunuyor.Siyah dar ve gösterişli bir elbise,dantel çorap ve topuklu ayakkabılar ile gotik bir görünüm elde edebilirsiniz.

gotik tarzı

gotik tarzı

Gotik Giyimde Püf Noktalar

gotik modası

gotik modası

Gotik tarzının ana rengi siyahtır ancak tamamen siyaha bürünmek yerine başka tarzlar ile harmanlayabilirsiniz.Siyah renkli etekler,pantolonlar yanında gotik tarzı için dantellerde önemlidir.Dantelli çoraplar,bluzlar,etekler ile feminen görüntüyü sağlayan bu detaylar gotik tarzın olmazsa olmaz parçalarındandır. Özellikle sportif olmayı sevenler için kuru kafalı ve iskelet desenli kolyeler,aksesuarlar,tişörtler,çantalar,cüzdanlar,atkılar tercih edilebilir.

gotik ürünler

gotik ürünler

Sivri burun yerine yuvarlak burun ve kalın topuklu ayakkabıları seçmelisiniz.Kışın kısa deri ceket ve ya tam tersi bileğe kadar belden oturtmalı kabanları tercih edebilirsiniz.Üst üste takılan zincirler,farklı metallerdeki kolyeler ile tarzınızı tamamlayabilirsiniz.