Akşamdan Kalmalara Öneriler!

Alkolü bir önceki gece fazla kaçırdıysanız ve eğlencenin etkisiyle bu durumu fark etmediyseniz muhtemelen ertesi gün uyandığınız zaman şiddetli bir baş ağrısı ve mide bulantısı çekebilirsiniz. Bu tür durumları yaşamamak ve yaşadıysanız etkisini ortadan kaldırabilmek için akşamdan kalmalara öneriler konusundaki bilgilere göz atmalısınız.

Maden Suyu ve Tuz

Maden Suyu ve Tuz

Baş ağrısı ve diğer eklemlerinizdeki ağrıları şiddetli şekilde yaşıyorsanız, bu durumu ortadan kaldırabilmek için sodanın içine atacağınız az miktardaki tuzu ayran ile karıştırarak içebilirsiniz. Mineral kaybınızı en iyi bu şekilde karşılayarak kendinizi daha enerjik hissedebilirsiniz.

Türk Kahvesi

Türk Kahvesi

Bol Su Tüketin

Sıvı tüketiminizi özellikle su tüketimini arttırın. Alkol vücuttaki su oranını azalttığından dolayı bir sonraki su kaybınızdan dolayı sıkıntı yaşamamak adına bol su tüketmelisiniz. Gün içinde ise su dışında kahve ve çay yerine sağlıklı doğal bitki çayları içerek daha zinde hale gelebilirsiniz.

Su Tüketimi

Su Tüketimi

Tüm günü yatakta geçirmemeniz de akşamdan kalmalara öneriler arasında yerini alıyor. Bütün gün yataktan çıkmadan vakit geçirmeniz zaten yorgun olan bünyenizin daha fazla yorulmasına ve halsizliğe yol açar.