2015 Yılı Ayakkabı Trendleri

Kadınların en büyük tutkularından biri olan ayakkabılar, 2015 sonbahar sezonunda da birçok farklı tasarım ve renkleriyle moda sahnelerinde yerini almış bulunuyor. Sonbahar ve kış kreasyonlarının en dikkat çekici modelleri ise, tabi ki soğuk havaların vazgeçilmezi botlar oluyor. Botlar arasından en dikkat çeken ve birçok kadının kullanmak isteyeceği bilekte biten ankle modeller ise, 2015-2016 sezonunun en trend ayakkabı modelleri arasında yer alıyor.

ayakkabı

ayakkabı

Farklı Tasarımlar Ön plana Çıkacak

Bilekte biten botların bu yıl en çok dikkat çeken tarafı, bazılarının bilek kısımlarında dantel detayının olması ve bu bot modelinde gotik tasarımların ön plana çıkması olacak. Özellikle sonbahar renklerindeki botların yapısının kadife olması moda severleri 90’yıllara döndürürken, onlara farklı bir şıklık yaşatmayı da ihmal etmeyecek gibi görünüyor.

stiletto

stiletto

Çok farklı ayakkabı tasarımlarının ön plana çıkacağı 2015 sonbahar kış sezonunda, belki de en çok dikkat çekecek modellerden biri tüylü pofuduk botlar ve sivri burunlu desenli çizmeler olacak. Bunun dışında Mary Jane adı verilen çocuk modeli, geçen yıl olduğu gibi bu yıl da kadınlara özel tasarlanacak.

topuklu

topuklu

Ayrıca parlak simli, bacağa yapışan, küt topuklu, ponponlu gibi birçok ayakkabı ve bot modeli farklı ve dikkat çekici dizaynlar olarak adını yazdıracak gibi görünüyor.