2015 Yaz Sokak Modası Mini Şortlar

Yazın kavurucu sıcaklarıyla baş etmek yerine siz de üstünüzde giydiklerinizi hafifleterek, rahatlatarak çok daha kolay bir şekilde yaz modasına ayak uydurabilirsiniz. 2015’in kavurucu sıcaklarıyla baş etmek adına işte sizlere mini şort modelleri…

kısa etek

kısa etek

Mini kot şortlar, her yaz olduğu gibi bu yılda da yaz sezonunda da farkı ortaya koyuyor. 2015 sezonunun yazında siz de mini kot şort modelleriyle kovboy stilinde olabilir ve tarzınızı en iyi şekilde giyiminiz ile yansıtabilirsiniz.

Kumaş Şortlar

Bir yandan asil oluşunuzu gösterebilecek öbür taraftan da rahat olabileceğiniz bu kumaş şort modelleriyle gece partilerinde tüm ilgiyi üzerinize çekebilirsiniz. Stilinizi yansıtabilmek adına kendiniz ne kadar iyi bir kombin yaparsanız, o kadar ilgi çekici gözleri üzerinize toplamış olursunuz.

kumaş şort

kumaş şort

Püsküllü Etek Modelleri

Mini şortların yanı sıra eteklerde çok moda… Uzun püsküllü modellerin geçen yıl moda olarak başladığı gibi bu dönemde de uzayan püsküllü modellerde ise direkt olarak mini eteklerle birleştirilmiş gözüküyor. Ortamın havasını ve kendi tarzınızı gösterebileceğiniz en iyi modeldir.

püsküllü etek modelleri

püsküllü etek modelleri

Sokak modasında olmazsa olmazlardan biri de hem şort hem de etek modeli olarak gözüken bir trend başlaması… Günümüzde gerçekten birçok bayanda görebileceğiniz tarzlardan biri olan bu stilde, bir yandan etek gibi görseniz de diğer taraftan şort olduğunu yaklaştığınızda görebileceksiniz.

Bu sezon bayanlara çeşitli şortlar, mini etekler bekliyor… Sizler daha yeni alışveriş yaptıysanız eğer, ek bir alışveriş listesi çıkartarak, modaya uygun şekilde birbirinden farklı modelleri tercih edebilirsiniz.