2015 Güneş Gözlüğü Modası

Yaz aylarında kullanılan en popüler ürünlerden olan güneş gözlükleri 2015 trendleriyle beğeniye sunuldu. Hem etkili bir aksesuar hem de göz sağlığı açısından vazgeçilmez bir üründür. Yaz kıyafetleri için iyi bir tamamlayıcı olan güneş gözlüklerini yüz hatlarından ten rengine kadar seçim aşamalarında dikkat etmek gerekir.

güneş gözlükleri

güneş gözlükleri

Retro Gözlükler Çok Moda

Bu senenin trend güneş gözlüklerinde ilk göze batan özellik büyük çerçeveli olmaları. Daha önceleri de ara ara moda olan bu büyük çerçeveli güneş gözlükleri bu sene tekrar popüler oldu. Diğer bir özellik ise hayatın her alanında artık çokça kullanılan ve gün geçtikçe popülerliği artan retro tarzıdır. Retro stil güneş gözlükleri eski yılların stilini bugüne yansıtan güzel örneklerden. Şekil olarak da popüler olan güneş gözlükleri ise oval olanlar.

moda gözlük

moda gözlük

Oval güneş gözlükleri köşeli yüz hatlarına sahip kişilerin daha rahat kullanılabileceği gözlükler olmasına rağmen 2015 trendleri arasında. Oval gözlükleri ise kare çerçeceli güneş gözlükleri takip ediyor. En çok tercih edilen çerçevelerden olan kare çerçeveler hem şık hem de etkili bir duruşa sahip. Çerçeve renkleri olarak da bu sene daha çok beyaz renk tercih edilmekle beraber altın rengi ve pastel renkler de trendler arasında.