2016 Yılbaşı Gecesinde Ne Giymeli?

Yeni yıl umut demek. Yeni yıl bir önceki yıl yaşanan iyi kötü her şeyin geride bırakılması demek. Her gelen yıl ömrümüzden bir sene daha alsa da bizi ölüme biraz daha yaklaştırsa da yine de umut taşır yıllar ve bizler yaşadığımız sürece umut etmekten asla vazgeçemeyiz çünkü umut bittiğinde yaşam da biter.

kırmızı

kırmızı

Nitekim yeni yıla yani yılbaşına girerken kimilerimiz dışarıda kutlamayı seçeriz ve yılbaşı gecesi ne giyeceğimiz günler öncesinden kafamızı kurcalar.

Biz de 2016 yılbaşı gecesi için birkaç öneri sunmak istiyoruz. İşte o öneriler.

kırmızı elbise

kırmızı elbise

Bazı Örnekler

Yılbaşı gecesi kıyafet seçerken öncelikle kendi bedenimizi tanıyarak, modanın trendlerinden uzak kalmadan, gidilecek ortama uygun olarak kıyafet seçimi ideal olanı

Eğer özel bir alanda örneğin 5 yıldızlı otelde düzenlenen bir yerde yeni yıla gireceksek sezonun gözde rengi olan saks mavisi veya beyazdan yapılan abiye tek omuz bir elbise tercih edebiliriz.

yılbaşı

yılbaşı

İlla kırmızı giyeceğiz diye bir kaide yok ama bar tarzı bir yerde giyilecekse o zaman sezonun gözdesi derilerden bir kombin yapmak harika bir seçim olabilir. Deri mini etek, uzun deri çizmeler ve üstüne kırmızı bir büstiyer fena olmaz değil mi?