2018 Sonbahar Moda Trendleri

Sonbahar ayına özel kıyafetler bu sezon hem iddialı hem de çarpıcı desenlerde. Çizgili kumaşları her kumaşta görebilirsiniz. İnce ya da kalın çizgiler bu sezon çok moda. Yün astarlı dış giyim parçaları ise bu yıl oldukça revaçta. 2018 yılında kare ve desen ağırlıklı kıyafetler ön planda. Ekose elbise ya da etekler, kareli gömlekler, pötikareli kıyafetlerden hazırlanan bir yıla merhaba diyeceksiniz.

2018 modası

2018 modası

2018 Sonbahar Modasına Bakış

Metalik renkler, geniş vatkalar, yüksek bel pantolonlar, drape ve vinil kumaşlar bu sezon ön plana çıkıyor. 70’lerin akımında giyilen kovboy tarzı mini etekler ve sahte kürkler de bu sezon çok moda. Büyük kemerler, kadife kumaşlardan yapılan kıyafetler, maksi etekler özellikle sonbahar ve kış ayında sıklıkla göreceğiniz kıyafetler arasında yer alıyor.

Kat kat giyinme modası bu sezonda devam ediyor. Salaş hırkalar ile tamamlayabilir ve asker botlarla farklı bir kombin yapabilirsiniz. Kıyafetlerde bu yıl özellikle büyük cepler dikkat çekiyor. Etek, pantolon ve tüm kıyafetlerde büyük cepli modelleri görebilirsiniz. Kayık yakalı kazaklar özellikle bu yıl farklı renk ve desenleriyle moda dünyasında şimdiden yerini aldı.

2018 sonbahar modası

2018 sonbahar modası

Yüksek belli pantolon ve kot ceket uyumu ise sokak modası trendleri arasında. Volümlü kollarla birlikte kol kısmı sahte kürkten oluşan kol detayları sezonun moda trendleri arasında yer alıyor. Fitilli kadifeden hazırlanan ceketler ise bu yıl geri dönüyor.